<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

Január végén távozik a Magyar Telekomtól dr. Simon András , a vállalat kommunikációs igazgatója, aki két éven át irányította a legnagyobb hazai távközlési cég kommunikációs tevékenységét. Az igazgatóságot februártól Varga Mihály vezeti.

Simon András

Január végén távozik a Magyar Telekomtól (MT) Simon András kommunikációs igazgató. A televíziós szakemberként országos ismertségre szert tett Simon András médiakapcsolati igazgatóként csatlakozott a Magyar Telekomhoz, majd 2007 őszétől kommunikációs igazgatóként folytatta pályáját.

Ebben az időszakban nyert a vállalat Üzleti Etikai Díjat, két alkalommal első lett a magyar cégek elszámoltathatósági rangsorában (Accountability Rating Hungary) és kétszer érdemelte ki a Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó díjat.

Simon András rendkívül sokat tett a Magyar Telekom transzformációs folyamatainak sikeréért, a 'T' márka megerősítéséért, és azért, hogy infokommunikációs vállalatként valóban nyitott kommunikációt folytassunk. Sok sikert kívánok további pályáján" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Varga Mihály mérnök-közgazdász a Sony Hungária Kft. marketingvezetői posztjáról 2000-ben igazolt az Ericssonhoz. Megalakulásától, 2001-től 2005-ig vezette a két cég közös vállalatának, a Sony Ericssonnak közép- és kelet-európai marketingtevékenységét. 2006-tól 2008 őszéig a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. értékesítési és marketingvezetője volt.

Nemzetközi tapasztalatait, vállalati belső kommunikációs ismereteit, illetve a mobilszektor és a szórakoztatóelektronika területéről származó tudását ötvözheti majd eredményesen a Magyar Telekom kommunikációs folyamataiban.

További menedzserekkel kapcsolatos karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál. 

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.