1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Jónak tartana egy 1,6 milliárd eurós árat a Mol-ban lévő Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) részesedésért az orosz energiaügyi miniszter.

Szergej Smatko a Szentpétervári Gazdasági Fórum keretében elmondta:"Ha ez bekövetkezik, akkor csak gratulálni tudok a Surgutnak, mert legalább nem veszteséggel szállnának ki az üzletből".

A hírügynökségi jelentés felidézi, hogy a magyar kormány a hét elején jelezte, hogy tárgyalnak az orosz céggel a Molban lévő részesedéséről, de arról nem adott felvilágosítást, hogy ténylegesen vissza akarnák vásárolni a részvényeket.

A Surgutneftegas az osztrák ÖMV állami energetikai konszerntől vette meg tavaly tavasszal a Mol 21,22 százalékos részvénycsomagját 1,4 milliárd euróért, az akkori részvényárfolyam közel duplájáért.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!