<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Elgondolkodtató eredményeket hoztak a munkavédelmi ellenőrzések Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, hiszen a vizsgált 25 munkáltató között egyetlen egy sem akadt, ahol ne találtak volna szabálytalanságot - írja a Kelet-Magyarország.

A legsúlyosabb szabálytalanságokat a kereskedelemben és az építőiparban tapasztalták az ellenőrök - közölte Jenei Sándor, az Észak-alföldi Regionális Munkavédelmi Felügyelőség nyíregyházi irodavezetője.

A kereskedelmi üzletekben a legjellemzőbb az egészségügyi alkalmassági vizsgálatok hiánya, míg az épülő többemeletes létesítményeknél nagy a balesetveszély, mivel nincs megfelelő leesés elleni védelem.

A 25 cégnél a munkaügyi követelmények teljesítését is ellenőrizték, s a kiválasztott 71 dolgozó közül 31-nek volt szabálytalan a foglalkoztatása – számol be a Kelet-Magyarország.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.