2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

Somogyi Zoltánt, a Capital Group Zrt. vezérigazgatóját benevezték kollegái a Menedzsment Fórum által szervezett Legjobb Főnök 2008 versenybe. A nevezés meglepte őt, erről és vezetési filozófiájáról beszél az mfor.hu villáminterjújában.

- Meglepte Önt a jelölés? Mi volt az első gondolata ezzel kapcsolatban?

- Meglepett. Soha ilyet nem kértem, kérek a kollégáimtól. Amit eddig tőlük kértem, az egy pontban összefoglalható: dolgozzanak sokat a cégcsoportunk sikeréért, ami természetesen az ő sikerük is egyben.

- Ön szerint, milyen főnöknek látják Önt kollegái, mit gondol, miért jelölték Önt erre a versenyre?

- Három évvel ezelőtti véleményeket ismerek, akkor szigorúnak láttak. Remélem, egyéb oldalaimat is látják azóta :)

- Hogyan próbál a beosztottak "kedvében járni"?

- Véleményem szerint, egy főnöknek nem a kedvesség a legfontosabb feladata. Én elsősorban stabilitást és lehetőségeket próbálok teremteni a munkában - ha ez egyenértékű a kollégák "kedvében járással", akkor ezt teszem. Igazságos és demokratikus vezetőnek tartom magam, ami persze nem jelenthet végtelen vitákat, a döntést időben meg kell hozni - még ha érdeksérelmekkel is járhat.

- Hogyan fejlõdött cége az elmúlt években, mely szakmai sikerekre a legbüszkébb?

- Cégcsoportunk összforgalma elérte az egymilliárd forintot, amely a tanácsadói világban komoly pozicíót jelent. Irodát nyitottunk Szófiában, Londonban, Pekingben és képviseletet Dubai-ban. 2001-ben hárman voltunk, most közel százan. Nagyon sok ismert közéleti és üzletember bízik a munkánkban. Ezt én nagyon komoly sikernek tartom, amelyet családom, tulajdonos- és ügyvezetőtársam, Szabados Krisztián, korábbi befektetési partnereink és kollégáim nélkül soha nem érhettem volna el.

Ismerje meg a jelölteket, és szavazzon Ön is! 


Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!