<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Az idén immár nyolcadik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst and Young Az év üzletembere díjakat szombaton.

A Független Bírálóbizottság döntése értelmében 2011-ben  Az év üzletembere  Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke, a Példakép Zwack Péter, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának tiszteletbeli elnöke, a Merész újító Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója, és a Jövő ígérete Bolyki János, a Bolyki Szőlőbirtok és Pincészet tulajdonosa lett.

A bizottság indoklásában egyebek között megállapítja a győztes vállalkozó egy meghatározó piaci rés felismerésével robbant be a hazai piacra, majd a tőkepiac bizalmát és támogatását megkapva Európát is meghódította. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére a mindössze 4 millió forintos tőkével alapított vállalat mára egy 26 milliárd forintos tőzsdei céggé fejlődött. Piaci modelljük kiemelkedő, hiszen szolgáltatásuk révén ügyfeleik számára teremtenek megtakarításokat, biztosítva számukra a modern és biztonságos infrastruktúrát. Tevékenységük nemzetgazdasági szempontból is jelentőséggel bír, és a helyben megtalálható erőforrásokra koncentrálva a vállalat a fenntarthatóság jegyében működik. A fiatal vállalkozó stratégiai gondolkodása és dinamizmusa révén viszi előre, és fejleszti cégét. Bátor üzleti döntései mellett megfontolt és kiegyensúlyozott vezető, aki a fiatal tehetségek felkarolására, munkatársai fejlesztésére, támogatására is kiemelkedő hangsúlyt fektet.

Az Ernst and Young 1986-ban Amerikában indította útjára az "Entrepreneur Of The Year" (EOY) programot, az egyetlen nemzetközi, védjegyoltalommal ellátott üzleti díjat, amely az elismeréshez vezető erőfeszítésekről, kitartásról, hitről, valamint a kimagasló teljesítményt felmutató üzletemberekről szól. 2003 óta Magyarországon is odaítélik a kiemelkedő presztízsű kitüntetést.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.