1p

Stefka István rádiós és televíziós szerkesztő lesz a Magyar Hírlap főszerkesztője július 1-jével - közölte a lapot kiadó cég ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-vel.

Halmi Gábor tájékoztatása szerint a Magyar Hírlap Kiadói Kft. érdemeinek elismerése mellett mentette fel főszerkesztői tisztségéből Kocsis L. Mihályt.

Stefka István jelenleg az Echo televízió híradójának főszerkesztője. A kereskedelmi televízió honlapján közzétett életrajza szerint a magyar-történelem szakon végzett 65 éves Stefka István harminchat éve újságíró.

1972-től a Magyar Rádió munkatársa, a rendszerváltás első éveiben A Hét című televíziós műsor műsorvezetője, szerkesztője, A Hét és a Híradó főszerkesztő-helyettese, majd megbízott főszerkesztője.

A Magyar Újságírók Közösségének egyik alapítója. 2007 végén nevezték ki az Echo tv híradójának főszerkesztőjévé.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!