<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Stefka István rádiós és televíziós szerkesztő lesz a Magyar Hírlap főszerkesztője július 1-jével - közölte a lapot kiadó cég ügyvezető igazgatója szerdán az MTI-vel.

Halmi Gábor tájékoztatása szerint a Magyar Hírlap Kiadói Kft. érdemeinek elismerése mellett mentette fel főszerkesztői tisztségéből Kocsis L. Mihályt.

Stefka István jelenleg az Echo televízió híradójának főszerkesztője. A kereskedelmi televízió honlapján közzétett életrajza szerint a magyar-történelem szakon végzett 65 éves Stefka István harminchat éve újságíró.

1972-től a Magyar Rádió munkatársa, a rendszerváltás első éveiben A Hét című televíziós műsor műsorvezetője, szerkesztője, A Hét és a Híradó főszerkesztő-helyettese, majd megbízott főszerkesztője.

A Magyar Újságírók Közösségének egyik alapítója. 2007 végén nevezték ki az Echo tv híradójának főszerkesztőjévé.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.