TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Stratégiai megállapodást kötött a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport az infrastrukturális és turisztikai fejlesztések felgyorsítása érdekében.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-vel kedden közölte: Tarlós István főpolgármester és Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója arról állapodott meg, hogy a "Budapest 2030" hosszú távú városfejlesztési koncepció céljaival összhangban fejlesztik egyebek mellett a főváros, a térség és a repülőtér infrastruktúráját. A dokumentumot hétfői ülésén hagyta jóvá a Fővárosi Közgyűlés.

A közlemény szerint a felek együttműködnek a Budapestről induló új járatokhoz kapcsolódó gazdaság-fejlesztési tárgyalásokon és közösen szorgalmazzák új járatok indítását. A főváros és a repülőtér együttműködik a budapesti turisztikai és kulturális programok előkészítésében és megvalósításában, illetve közös programot dolgoznak ki találkozók, konferenciák és a kiállítások Budapestre hozatalára.

A megállapodás ezek mellett rögzíti, hogy a főváros és a repülőtér kész közösen indulni olyan nemzetközi vagy hazai pályázatokon, amelyek a repülőtér térségének gazdaság-fejlesztését, és a teljes dél-pesti régió területi fejlesztését szolgálják. Vállalják, hogy együttműködnek a jogszabályok megalkotását, megváltoztatását szolgáló javaslatok kidolgozásában, illetve a kormányzati intézkedést igénylő kezdeményezések előkészítésében.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.