2000. november 7. 11:00

A jegybank elnöke szerint az olajárak 4 százalékkal növelték a csatlakozó országok inflációját.

A magyar gazdaság átláthatóbbá válásával gyengülnek az árfolyamrendszer fenntartása mellett szóló érvek - idézte a Bloomberg Surányi György jegybankelnököt, aki az osztrák nemzeti bank és a Joint Vienna Institute által rendezett bécsi konferencián szólalt fel. Ha az infláció a nyugat-európai szintre csökken, az újabb érvet jelent a csúszó leértékelés megszüntetése mellett – vélekedett Surányi. A jegybank elnöke szerint az olajárak 4 százalékkal növelték a csatlakozó országok inflációját. A fő rizikót a nagy külső hiány jelenti, ugyanis az inflációs kockázatot teremt.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.