TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A jegybank elnöke szerint az olajárak 4 százalékkal növelték a csatlakozó országok inflációját.

A magyar gazdaság átláthatóbbá válásával gyengülnek az árfolyamrendszer fenntartása mellett szóló érvek - idézte a Bloomberg Surányi György jegybankelnököt, aki az osztrák nemzeti bank és a Joint Vienna Institute által rendezett bécsi konferencián szólalt fel. Ha az infláció a nyugat-európai szintre csökken, az újabb érvet jelent a csúszó leértékelés megszüntetése mellett – vélekedett Surányi. A jegybank elnöke szerint az olajárak 4 százalékkal növelték a csatlakozó országok inflációját. A fő rizikót a nagy külső hiány jelenti, ugyanis az inflációs kockázatot teremt.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.