TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

 

Dr. Szűcs Ervin a Weber Shandwick kommunikációs tanácsadó cég közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója, a cég kontinentális európai vezetőségének tagja. 15 ország irodájának tevékenységét koordinálja Budapesti székhellyel. A Weber Shandwick globális piacvezető a kommunikációs tanácsadás olyan kulcsterületein, mint a vállalati kommunikációs tanácsadás, vállalati hírnévmenedzselés, fogyasztói public relations, és a public affairs.  

Ezt megelőzően az Iridium műholdas mobiltelefon szolgáltatónál dolgozott előbb magyarországi képviselőként, majd mint a vállalat Közép-, és Kelet-Európáért felelős üzletfejlesztési igazgatója.

Korábban a Burson-Marsteller budapesti irodája vállalati ügyekkel és politikai tanácsadással foglalkozó ügyféligazgatója volt.

1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozott.

A Budapesti Közgazdaságtudományi egyetemen doktorált, majd Franciaországban, az INSEAD egyetemen szerzett MBA fokozatot.

Angolul, oroszul és németül beszél.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.