1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

 

Dr. Szűcs Ervin a Weber Shandwick kommunikációs tanácsadó cég közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója, a cég kontinentális európai vezetőségének tagja. 15 ország irodájának tevékenységét koordinálja Budapesti székhellyel. A Weber Shandwick globális piacvezető a kommunikációs tanácsadás olyan kulcsterületein, mint a vállalati kommunikációs tanácsadás, vállalati hírnévmenedzselés, fogyasztói public relations, és a public affairs.  

Ezt megelőzően az Iridium műholdas mobiltelefon szolgáltatónál dolgozott előbb magyarországi képviselőként, majd mint a vállalat Közép-, és Kelet-Európáért felelős üzletfejlesztési igazgatója.

Korábban a Burson-Marsteller budapesti irodája vállalati ügyekkel és politikai tanácsadással foglalkozó ügyféligazgatója volt.

1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozott.

A Budapesti Közgazdaságtudományi egyetemen doktorált, majd Franciaországban, az INSEAD egyetemen szerzett MBA fokozatot.

Angolul, oroszul és németül beszél.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!