1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2600 kereskedését zárja be az amerikai General Motors (GM) autógyártó, vagyis boltjainak 42 százalékát. Riválisa, a Chrysler pedig csaknem nyolcszázat, vagyis meglévő kereskedéseinek mintegy negyedét.

A GM még nem áll csődvédelem alatt, de illetékesek szerint valószínű, hogy előbb-utóbb bekövetkezik ez is. A cégnek e hónap végéig kell megállapodnia hitelezőivel, szakszervezeteivel és kereskedőivel egy talpraállást segítő tervről, különben az amerikai pénzügyminisztérium, amely eddig finanszírozta a vállalat veszteségeit, csődvédelemre kényszeríti a GM-et - közli a CNN.

A Chrysler már áprilisban csődvédelmet kért, így hitelezői követelésétől védve folytathatja tevékenységét. A cég szerint számos kereskedője nagyon alacsony forgalmat generál, ezt jelzi az is, hogy a kereskedelmek alig több mint fele felelős a bevételek kilencven százalékáért.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!