TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

2600 kereskedését zárja be az amerikai General Motors (GM) autógyártó, vagyis boltjainak 42 százalékát. Riválisa, a Chrysler pedig csaknem nyolcszázat, vagyis meglévő kereskedéseinek mintegy negyedét.

A GM még nem áll csődvédelem alatt, de illetékesek szerint valószínű, hogy előbb-utóbb bekövetkezik ez is. A cégnek e hónap végéig kell megállapodnia hitelezőivel, szakszervezeteivel és kereskedőivel egy talpraállást segítő tervről, különben az amerikai pénzügyminisztérium, amely eddig finanszírozta a vállalat veszteségeit, csődvédelemre kényszeríti a GM-et - közli a CNN.

A Chrysler már áprilisban csődvédelmet kért, így hitelezői követelésétől védve folytathatja tevékenységét. A cég szerint számos kereskedője nagyon alacsony forgalmat generál, ezt jelzi az is, hogy a kereskedelmek alig több mint fele felelős a bevételek kilencven százalékáért.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.