2014. március 24. 13:31

Szabó András lett a Viasat Hungária Zrt. új vezérigazgatója. A pozíciót 2014. március 24-től tölti be.

Szabó András a VIASAT3 és VIASAT6 csatornák mellett a vállalat egyéb csatornáiért, illetve a VIASAT Nature, VIASAT Explorer, VIASAT History terjesztéséért is felel.

Szabó András

Szabó András karrierjét a médiában a Paprika Latino-nál kezdte. A közép-kelet európai régió legnagyobb műsorgyártó vállalatának operatív igazgatójaként a cég fejlődéséért felelt több mint három évig. Miután 2012-ben a Modern Times Group (MTG) felvásárolta a Paprika Latino-t, András csatlakozott az MTG-hez üzlet- és tartalomfejlesztési igazgatóként. Médiakarrierje előtt befektetési és stratégiai tanácsadóként dolgozott több országban.

A tartalomfejlesztési feladatkört az MTG-nél Csizmadia Márta veszi át. A szakember 2013-ban csatlakozott a Paprika Latino-hoz, mint értékesítési és tartalomfejlesztési igazgató. Előtte több mint négy évet dolgozott Londonban a Zodiak Rights értékesítési vezetőjeként. Közvetlen felettese Marek Singer, az MTG Közép Európáért felelős alelnöke lesz.

Farsang Péter, a Viasat Hungária Zrt. korábbi vezérigazgatója 12 év után közös megegyezéssel hagyja el a céget.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.