1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A Metro, a forgalom alapján első számú németországi kiskereskedelmi hálózat szanálni fogja a veszteséges Real leányvállalatát úgy, hogy az élelmiszer kiskereskedelmi lánca két éven belül nyereségessé váljék - jelentette be Echhard Cordes, a Metro vezetője a 2007 évi adatok ismertetésekor. Felmerült a Galeria Kaufhof áruházak eladása is.

A szanálás egyes Real-üzletek eladását, mások bezárását is jelentheti. A Metro 434 Real-üzlettel rendelkezik, ebből egyedül Németországban 349 üzletet működtet.

A düsseldorfi székhelyű vállalatcsoport árbevétele 2007-ben 10,4 százalékkal 64,3 milliárd euróra nőtt, az adózás előtti (EBIT) eredmény 8,8 százalékkal 2,1 milliárd euróra növekedett. Az elemzői várakozásokban 2,07 milliárd eurós EBIT-eredmény szerepelt. A Real hálózat vesztesége 40-50 millió euró körül mozgott.

A vezérigazgató bejelentette, hogy folytatják a kelet-európai és ázsiai terjeszkedést. A tervekben 40 Metro Cash & Carry üzlet, valamint 15 Real szupermarket és több mint 70 Media Markt, illetve Saturn üzlet létesítése szerepel.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!