<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Lezárult TriGranit és a TPG Real Estate közötti akvizíció, a TPG megvásárolta a TriGranit elsősorban lengyel irodapiaci és kereskedelmi vagyonelemeit - közölte a két társaság közös közleményben kedden az MTI-vel.

Demján Sándor, a TriGranit Zrt. alapító elnöke még augusztus 10-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a TriGranit eladta ingatlan-portfóliójának jelentős részét, az erről szóló megállapodást aláírták a nemzetközi magántulajdonú befektetési vállalattal, a TPG Real Estate-tel, akkor a  tranzakció pontos értékét üzleti titoknak nevezték, de az elhangzott, hogy több mint 500 millió euróról van szó.

Ez lehet a világ legmagasabb épülete 

Az augusztusi sajtótájékoztatón Szabó Zsolt, a TriGranit befektetési vezérigazgatója arról számolt be, hogy a tranzakció érinti a TriGranit teljes lengyel és szlovák portfólióját, valamint a magyarországi projektek egy részét. A tranzakcióban ugyanakkor nem érintett a WestEnd City Center, a Pólus irodaház, és a Papp László Sportaréna, valamint a romániai, illetve horvát portfólió - tette hozzá.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.