2011. július 21. 16:10

Új online vezetőt nevezett ki a UPC, a posztot Szávuly Kriszián tölti be a jövőben, számolt be a Computerworld.

Szávuly Krisztián

Alig fél év után távozik a Thinkdigital sales house hazai vezetője, Szávuly Krisztián. A szakember korábban a Sanománál és az Origónál töltött be vezető pozíciókat. Szávuly Krisztián a UPC-nél a televíziós műsorterjesztéssel, távközléssel, internettel foglalkozó cégnél Head of Online, azaz online vezetői pozícióba került.

A Thinkdigitalnál keresik Szávuly Krisztián utódját, feladatait átmenetileg Dunavölgyi Zsolt vette át, aki egy hónappal ezelőtt értékesítési igazgatóként csatlakozott a céghez.

Szávuly Krisztián tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem kereskedelmi dinamika szakirányán végezte. 1995-ben vett részt a francia ESSCA csoport közgazdasági felsőoktatási intézményének Master képzésén, ahol nemzetközi kereskedelmet és logisztikát tanult. Franciául, angolul és németül beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.