<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Új online vezetőt nevezett ki a UPC, a posztot Szávuly Kriszián tölti be a jövőben, számolt be a Computerworld.

Szávuly Krisztián

Alig fél év után távozik a Thinkdigital sales house hazai vezetője, Szávuly Krisztián. A szakember korábban a Sanománál és az Origónál töltött be vezető pozíciókat. Szávuly Krisztián a UPC-nél a televíziós műsorterjesztéssel, távközléssel, internettel foglalkozó cégnél Head of Online, azaz online vezetői pozícióba került.

A Thinkdigitalnál keresik Szávuly Krisztián utódját, feladatait átmenetileg Dunavölgyi Zsolt vette át, aki egy hónappal ezelőtt értékesítési igazgatóként csatlakozott a céghez.

Szávuly Krisztián tanulmányait a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem kereskedelmi dinamika szakirányán végezte. 1995-ben vett részt a francia ESSCA csoport közgazdasági felsőoktatási intézményének Master képzésén, ahol nemzetközi kereskedelmet és logisztikát tanult. Franciául, angolul és németül beszél.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

hirdetés

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.