2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Cisco bejelentette, hogy megállapodást kötött a vállalati házirend felügyeletei szoftverek vezető szállítója, a Securent, Inc. felvásárlásáról. A 2008-as üzleti év második negyedében záruló ügylet értéke mintegy százmillió dollár.

A kaliforniai Mountain View-ban működő, magántulajdonban lévő cég jól méretezhető, elosztott házirend alapú platformjával a vállalatok heterogén informatikai alkalmazási környezetben is tetszés szerint adminisztrálhatják, érvényesíthetik és auditálhatják az adatokhoz, kommunikációs csatornákhoz és alkalmazásokhoz kapcsolódó hozzáférési szabályokat.

A Securent szoftverével a Cisco ügyfelei szoftvergyártótól, platformtól és operációs rendszertől függetlenül biztonságban tudhatják az értékes alkalmazásadatokat, ugyanakkor helytől függetlenül biztosíthatnak hatékony hozzáférést a belső, de akár a külsős munkatársaknak is. A hálózat alapú házirenddel a Cisco leegyszerűsíti a jogosultsághoz kötődő döntéshozatali mechanizmusokat.

A Securent jelenleg 57 alkalmazottat foglalkoztat, székhelye a kaliforniai Mountain View-ban található, fejlesztőközpontja pedig az indiai Hyderabadban működik. A Securent sorrendben a 125. cég, amelyet a Cisco felvásárol - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!