1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

A Siemens nemzetközi konzorciuma 97,915 millió euró értékben szállít technológiát a 4-es metróhoz - tájékoztatott Farkas Szilvia, a Siemens Zrt. kommunikációs igazgatója.

A menedzser elmondta, hogy a Siemens France, Siemens AG, és a Siemens Zrt. konzorciuma szállíthatja az automata vonatok felügyelő és irányító technológiáját, az utasperonok biztonságát felügyelő védelmi rendszert, és a fedélzeti vonatirányító berendezéseit.

Tulajdonképpen a metró-projektben az építkezésen és a kocsikon kívül mindent a Siemens konzorcium biztosít - tette hozzá Farkas Szilvia.

Megjegyezte, hogy a konzorcium körülbelül két év múlva vonulhat ki a "terepre", és kezdheti meg mintegy egy évet igénybe vevő munkáját.

A Siemens technológiája révén vezető nélküli, teljesen automatizált szerelvények közlekednek majd 4-es vonalon. A teljes körű automatizálás által lerövidül a várakozási és utazási idő, lehetőség lesz a mindig aktuális menetrendi információk megjelenítésére, továbbá a Siemens által alkalmazott életvédelmi funkcióknak köszönthetően megelőzhetővé válnak a balesetek.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!