TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Az elmúlt fél évben - de a 2001. szeptember 11-i tragikus és szörnyű események után mindenképp - nehéz helyzetbe került a világ gazdasága. Ezzel együtt a humán erőforrás területén dolgozó szakemberek is folyamatosan új problémákkal szembesülnek, és újfajta harcokat vívnak, újfajta ellenfelekkel.

Néhány helyen ezeknek az intézkedéseknek nincs magyarországi gazdasági alapja, mert az itteni cég sikeres, nyereséges. Ez az adott esetben nem mindig mondható el az anyacégről, a döntés viszont ott születik. Ilyenkor jön elő a „magyar virtus": néhány ember kikerül egy outsorcing cégbe, ahonnan visszabérlik őket. A KGST és a központi bértömeg-gazdálkodás pedig forog a sírjában…

Összességében azért az idei év a szakemberek és az eltelt 1 hónap tapasztalatai alapján mindenképp pozitív változást fog mutatni az eddigiekben részletezett területeken. Hogy mennyire, ezt pontosan 11 hónap múlva fogjuk megtudni…


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.