Klasszis Klub online találkozó

Módosult a program!

Május 13. 15:30

Vendég: Dávid Ferenc, a VOSZ volt főtitkára

Legyen előfizetőnk, és regisztrálhat rendezvényünkre!

Előfizetés		
	

A Malév ásványvíz-beszállítói szerződést írt alá a Szentkirályi ásványvíz forgalmazójával, a téli menetrendi időszakra. A megállapodásnak megfelelően november végétől minden Malév járaton, valamint a Malév üzemeltetésű "business", VIP és kormányvárókban Szentkirályi ásványvizet szolgálnak fel az utasoknak.

A Malév rendszeresen megpályáztatja a gépei fedélzetét ellátó beszállítókat. A legújabb tender eredményeként 2005 novemberében a Malév egyéves ásványvíz-beszállítói szerződést írt alá a Szentkirályi ásványvizekre vonatkozóan - áll az mfor.hu-hoz eljuttatott közleményben.

"Örvendetes számomra, hogy már a tradicionális magyar légitársaság, a Malév utasai is egy, ugyancsak magyar ásványvízzel olthatják szomjukat" - mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

Ahogy az mfor.hu novemberben megírta, az üzletek és vendéglátóhelyek kiszolgálására az egész országra kiterjedő közös értékesítési hálózatot épít ki a Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Sió-Eckes Kft.

A közös értékesítési rendszertől a két vállalat piaci pozíciójának megerősödését várja. "Magyarországon az ásványvíz forgalmazók között éles verseny tapasztalható, 6-8 komoly szereplő küzd ezen a fronton. Az ország legnagyobb üdítőital-gyártójával a kihelyezés, a promóció és a marketing területén is együtt kívánunk működni" - nyilatkozta Balogh Levente, a cég ügyvezető igazgatója. "Az összehangolt munka lényege, hogy közös autókat vásárolunk, 25 fős disztribúciós csoportot tartunk fenn, illetve az értékesítéssel járó kiadásokat együttesen fedezzük" - tette hozzá.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.