<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egyre több európai vásárló használ önkiszolgáló megoldásokat mindennapjai során, ennek kapcsán az NCR kutatása azt is kimutatta, hogy egyre többen igényeljük az ilyen megoldásokat. Sőt a legtöbben előnyben részesítik ezeket.

Az NCR francia, német, olasz, spanyol és angol fogyasztókat kérdezett meg arról, hogyan viszonyulnak az önkiszolgáló szolgáltatásokhoz. A válaszadók 67 százaléka szívesebben vásárol az ilyen cégeknél akár az Interneten, akár mobileszközök, esetleg kioszkok vagy ATM-ek használatával. A felmérésben részt vevők 56 százaléka mondta azt, hogy az önkiszolgáló megoldásokat szívesebben veszik igénybe, mint egy évvel ezelőtt.

„A technológiai innováció és a vásárlói magatartás változásai arra kényszerítik a cégeket, hogy alkalmazkodjanak a fogyasztókhoz, akik másképp szeretnének kapcsolatba lépni, kommunikálni és tranzakciókat folytatni velük” - mondta el Bill Nuti, az NCR elnöke a budapesti NCR Self-Service Universe konferencián.

„Az önkiszolgálás forradalma mindennapi valósággá vált, mert a vásárlók ténylegesen látják, milyen személyes előnyökkel jár számukra. Az önkiszolgálás kényelmes és hatékony, használatával időt takaríthatnak meg, és kézben tarthatják az ügyeiket – ezek pedig igen fontos szempontok. A vásárlók bármikor és bárhol igénylik a kényelmet. Már belekóstoltak a lehetőségekbe, és még többet szeretnének. Sőt mondhatni, ezt ki is követelik” - tette hozzá Bill Nuti.

A válaszadók leggyakrabban a gyorsaságot, a kényelmet és a könnyű használatot jelölték meg válaszul arra a kérdésre hogy miért részesítenék előnyben az önkiszolgálást a személyes segítséggel szemben négy ágazati szektorban. A pénzügyben és a kiskereskedelemben például az emberek mintegy 60 százaléka véli úgy, hogy gyorsabb lehetne a kiszolgálás ezekkel a megoldásokkal.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.