1p

Ennek értelmében további 8 évig az erőmű adja a gőzt és a meleg vizet a vöröscsillagos márka soproni sörgyárának.

Újabb nyolc évvel hosszabbította meg együttműködését a vezető hazai ipari energetikai szolgáltató ALTEO Nyrt. tulajdonában lévő Soproni Erőmű Kft. és a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt, áll az Alteo csütörtöki közleményében. A szerződés keretében a Soproni Erőmű Kft. biztosítja a HEINEKEN Soproni Sörgyárának teljes gőz- és meleg víz igényét.

A közlemény idézi ifj. Chikán Attilát, az ALTEO Nyrt. vezérigazgatóját, aki arról beszél, hogy a cég 2017-ben egy új, 10MW hőteljesítményű, földgáztüzelésű gőzkazánt üzemelt be a soproni telephelyen. Ettől nem csak hatékonyabb lett a hőszolgáltatás és az energiatermelés, de olcsóbb is.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!