2018. január 11. 10:18

Ennek értelmében további 8 évig az erőmű adja a gőzt és a meleg vizet a vöröscsillagos márka soproni sörgyárának.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

Újabb nyolc évvel hosszabbította meg együttműködését a vezető hazai ipari energetikai szolgáltató ALTEO Nyrt. tulajdonában lévő Soproni Erőmű Kft. és a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt, áll az Alteo csütörtöki közleményében. A szerződés keretében a Soproni Erőmű Kft. biztosítja a HEINEKEN Soproni Sörgyárának teljes gőz- és meleg víz igényét.

A közlemény idézi ifj. Chikán Attilát, az ALTEO Nyrt. vezérigazgatóját, aki arról beszél, hogy a cég 2017-ben egy új, 10MW hőteljesítményű, földgáztüzelésű gőzkazánt üzemelt be a soproni telephelyen. Ettől nem csak hatékonyabb lett a hőszolgáltatás és az energiatermelés, de olcsóbb is.

mfor.hu