TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A szigorú monetáris politikával párosuló költségvetési expanzió rossz útra terelte a magyar gazdaságot - ezt igazolja a Pénzügyminisztérium szerint, hogy a Standard and Poor's A pluszról A-ra módosította a forintban denominált hosszú lejáratú magyar államadósság minősítését.

A Pénzügyminisztérium szerint a független hitelminősítő lépése megerősíti a Pénzügyminisztériumot abban a szándékában, hogy visszatérjen az egyensúlyi növekedés feltételeit megteremtő költségvetési politikához. A törekvéssel a kormány is egyetértett, amikor ebben a szellemben készült költségvetési javaslatot terjesztett be az Országgyűlésnek - áll a közleményben.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.