<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A nyolcadik kerületben húzták fel.

Kedd délelőtt átadták a Nokia Solutions and Network Kft. új budapesti irodaházát. Az épület a VIII. kerületi Bókay utcában áll, és így fest:


Az átadók pedig így festettek:

b-j: Zagyva Béla, a Nokia Solutions and Network Kft. ügyvezető igazgatója, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Futó Gábor, a kivitelező Futureal tulajdonosa

Az új irodaházat Nokia Skypark-nak hívják. Az épület 25 ezer négyzetméteres, és a legújabb és egyik legmodernebb iroda és kutatás-fejlesztési helyszín a szektorban, mondta az átadón a külgazdasági és külügyminiszter.

A projektet fejlesztő Futureal csoport közlése szerint több mint 20 milliárd forint beruházás értéke. Az épületet az OTP Prime Ingatlanalap vásárolta meg néhány hete.

via MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.