1p

A nyolcadik kerületben húzták fel.

Kedd délelőtt átadták a Nokia Solutions and Network Kft. új budapesti irodaházát. Az épület a VIII. kerületi Bókay utcában áll, és így fest:


Az átadók pedig így festettek:

b-j: Zagyva Béla, a Nokia Solutions and Network Kft. ügyvezető igazgatója, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Futó Gábor, a kivitelező Futureal tulajdonosa

Az új irodaházat Nokia Skypark-nak hívják. Az épület 25 ezer négyzetméteres, és a legújabb és egyik legmodernebb iroda és kutatás-fejlesztési helyszín a szektorban, mondta az átadón a külgazdasági és külügyminiszter.

A projektet fejlesztő Futureal csoport közlése szerint több mint 20 milliárd forint beruházás értéke. Az épületet az OTP Prime Ingatlanalap vásárolta meg néhány hete.

via MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!