<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A hétvégén folyamatosan érkeztek az Apollo Tyres-hez a megkeresések, amelyekben újabb helyszínek jelentették be érdeklődésüket a 200 millió eurós zöldmezős beruházás iránt.

Tucatnyi lehetséges helyszín - köztük néhány Szlovákiából - fordult közvetlenül az Apollo Tyres-hez, csatlakozva azok sorához, akik a magyar kormányzati szervekkel vették fel a kapcsolatot, áll a társaság közleményében.

„Nagyra értékeljük azt az érdeklődési hullámot, amely Magyarország minden szegletéből, sőt szomszédos országokból is árad felénk. Igazolva látjuk azt a döntésünket, hogy nem kívánunk megosztani közösséget a befektetésünk szándékával” – mondta Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres alelnöke és társ ügyvezetője.

„Arra kérem a jelentkező magyar helyszíneket, hogy forduljanak közvetlenül az ITD Hungary Zrt.-hez, amely jól ismeri az igényeinket, és leginkább el tudja dönteni melyek a megfelelő területek” – tette hozzá Neeraj Kanwar.

A vállalat múlt héten jelentette be, hogy új helyszínt keres az eredetileg Gyöngyösre tervezett 200 millió eurós beruházásának, miután a Fidesz helyi szervezete népszavazást kezdeményezett a gumiabrocsgyár ellen.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.