TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Lezárta az Opsware Inc. felvásárlását a Hewlett-Packard (HP). Az Opsware az IT-üzemeltetés piacának leggyorsabban növekvő szegmensét alkotó adatközpont-automatizációs megoldások vezető szállítója.

Az Opsware IT-automatizációs termékei a jövőben a HP szoftverüzletága által forgalmazott nagyvállalati IT- és szolgáltatásfelügyeleti szoftverkínálatot, azon belül pedig a Business Technology Optimization (BTO) portfóliót gazdagítják. A BTO portfólió szoftvereivel és szolgáltatásaival az informatikai felsővezetők növelhetik az IT-beruházások értékét és optimalizálhatják a velük elért üzleti eredményeket, áll a társaság közleményében.

"Az Opsware felvásárlásával relevánsabbá tettük a HP kínálatát az IT-felsővezetők számára, hiszen az új termékek és megoldások megkönnyítik számukra az adatközpontok következő generációjának kialakítását és üzemeltetését" - mutatott rá Thomas E. Hogan, a HP szoftverekért felelős alelnöke.

A HP azt is bejelentette, hogy a jövőben az Opsware vezérigazgatója, Ben Horowitz irányítja majd a HP Business Technology Optimization szervezetét, és e pozíciójában Hogannak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Az akvizíció lezárását követően az Opsware fennmaradó részvényeinek tulajdonosai darabonként 14,25 dollár készpénzre válthatják papírjaikat – kivéve azokat, akik a Delaware állambeli jogszabályoknak megfelelően élnek felértékelési jogukkal. Az Opsware a továbbiakban a HP leányvállalataként folytatja működését.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.