1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Az áprilisban elvetett egyesülés helyett szövetségre lép a United Airlines és a Continental Airlines, melynek keretében világszerte összehangolják hálózatukat és működésüket, számol be az International Herald Tribune.

A megállapodás részeként a Continental azt tervezi, hogy csatlakozik a Star Alliance-hoz, a világ legnagyobb légi szövetségéhez, melyben a United is tag. A Continental ez esetben kilépne a SkyTeam légi szövetségből.

Az együttműködés azt is jelenti, hogy a Continental véget vet a Delta Air Lines-szal és a Northwest Airlines-szal közös kapcsolatának, amely során a három vállalat közösen indított járatokat az Egyesült Államokban és világszerte egyaránt.

A Delta és a Northwest egyesülésével amúgy is veszélybe került a hármas szövetség jövője. A Continental-United együttműködés, valamint a Continental belépése a Star Alliance-ba még az amerikai felügyeletek jóváhagyására vár.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!