<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Súlyos fennakadásokat okozott hétfőn a brüsszeli nemzetközi repülőtér forgalmában a földi kiszolgáló személyzet egy részét tömörítő két szervezet munkabeszüntetése.

A nagy forgalmú légikikötőből számos járatot más városokba (Liege, Charleroi, Amszterdam) kellett átirányítani, néhány járatot töröltek is. Az MTI információi szerint a Malév reggeli járata egyórás késéssel, de elment, az esti járat sorsa kora délután még nem dőlt el.

A főként poggyászkezeléssel foglalkozó személyzet jobb munkafeltételeket követel a sztrájkkal, amely a tervek szerint hétfő este befejeződik.

Az utasok poggyásza a sztrájk alatt az esetek túlnyomó többségében a repülőtéren vagy a visszainduló járaton maradt.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.