<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) munkabeszüntetést helyezett kilátásba Ferihegyen, mert a reptéri földi kiszolgálást ellátó Celebi GH Kft. egy munkaügyi egyeztetést követően elbocsátotta a szakszervezet egyik képviselőjét.

Csorba Attila, a LESZ elnöke hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: nem kizárt, hogy már a héten sztrájkot szervez a szakszervezet Ferihegyen.

A szakszervezeti vezető elmondta: a LESZ azért kezdeményezte korábban a munkaügyi egyeztetést, mert a Celebi jelentős - 80-100 fős - elbocsátást tervez. A LESZ képviselőjét a negyedik egyeztetési napot követően bocsátották el, a szakszervezet szerint "mondvacsinált okokkal".

Csorba Attila tájékoztatása szerint az egyeztetések a Celebi Kft.-vel hétfőn folytatódnak, és a szakszervezet azt követeli, hogy állítsák vissza az elbocsátott dolgozó munkaviszonyát, és a sztrájkbizottsággal folytatódjanak a törvényben előírt kötelező egyeztetések.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.