2p

Február 1-jétől Nagy Andrea tölti be a TV2 marketing- és kommunikációs igazgatói pozícióját. A többéves nemzetközi és hazai tapasztalattal is rendelkező szakember a jövőben a csatorna teljes (off-air és on-air) marketing- és kommunikációs tevékenységéért felel.

Újabb, a hazai mellett nemzetközi tapasztalattal is rendelkező vezetővel bővült a TV2 menedzsmentje Nagy Andrea, marketing- és kommunikációs igazgató személyében. Nagy Andrea, aki az elmúlt három évben Magyarországon a JWT reklámügynökség stratégiai-, majd ügyvezető igazgatójaként dolgozott, pályafutását a Saatchi&Saatchi reklámügynökségnél kezdte, majd hét évet töltött a cég londoni és New York-i irodáiban.

New Yorkban részt vett az M&C Saatchi piaci bevezetésében, valamint többek közt a British Airways teljes körű márka- és marketingkommunikációjával foglalkozott. Ezt követően hét éven keresztül a J. Walter Thompson amszterdami irodájának ügyfélkapcsolati igazgatójaként a vállalat nemzetközi kommunikációjának irányítása mellett több nemzetközi márka (Vodafone, Malibu) nemzetközi kampányáért, valamint a TNT arculatának nemzetközi szintű megújításáért volt felelős, áll a társaság közleményében.

"Örömömre szolgál, hogy a jövőben a TV2 teljes marketing- és kommunikációs tevékenységét egy meghatározó nemzetközi- és hazai márkaépítési sikereket magáénak tudó, dinamikus vezető irányítja majd” -  mondta Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója. 

A TV2-nél 2004 óta nem volt marketing- és kommunikációs igazgatói poszt. A két terület előbb a kreatív, majd a programigazgató felügyelete alá tartozott.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!