2001. február 1. 11:00

Január végén elindult a NetTanKönyv.hu, az első magyar internetes tankönyváruház.

Az online bolt tulajdonosa pedig az oktatási kiadványok leginkább kompetens vállalata, a Nemzeti Tankönyvkiadó Részvénytársaság.

A NetTanKönyv.hu-n jelenleg kétezer könyvből válogathatnak a látogatók, de Séllei Aranka, a kiadóvállalat internetes projektjének vezetője már a bővülésen dolgozik, és az év végére szeretnék megduplázni a kínálatot: "Terveink szerint a jövőben a Nemzeti Tankönyvkiadó könyvein kívül más, az oktatásban jelentős szerepet játszó kiadó tankönyvei, tanulást, tanítást segítő kiadványai is kaphatók lesznek a NetTanKönyv.hu-n."

"Bízunk benne, hogy vásárlóink egyaránt lesznek iskolák, intézmények és magánszemélyek - határainkon innen és túl."-mondta Séllei Aranka. A NetTankönyv.hu több, mint egy online bolt, az oktatással kapcsolatos információk, hírek, események is helyet találtak az oldalon.

Az amerikai internetes áruházakban rendkívüli népszerűségnek örvendő árukapcsolás a Tankönyvkiadónál alapkövetelmény volt, hiszen gyakran nem különálló termékeket árul, hanem kézikönyvből, munkafüzetből, tanári kézikönyvből, és egyéb összetevőkből álló csomagokat. Az áruház így jelentősen épít a kapcsolódó termékekre, amelyeket egyenként és együtt is a kosárba lehet helyezni, tovább egyszerűsítve a vásárlást.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. olyan rendszerrel kívánta megvalósítani áruházát, amely korábban már bizonyított hasonló méretű cégeknél, így a hazai fejlesztésű Store Wizard e-commerce rendszert választotta, csakúgy, mint korábban a FotexNet, a Libri, vagy az Office Depot.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.