2001. február 1. 11:00

Január végén elindult a NetTanKönyv.hu, az első magyar internetes tankönyváruház.

Az online bolt tulajdonosa pedig az oktatási kiadványok leginkább kompetens vállalata, a Nemzeti Tankönyvkiadó Részvénytársaság.

A NetTanKönyv.hu-n jelenleg kétezer könyvből válogathatnak a látogatók, de Séllei Aranka, a kiadóvállalat internetes projektjének vezetője már a bővülésen dolgozik, és az év végére szeretnék megduplázni a kínálatot: "Terveink szerint a jövőben a Nemzeti Tankönyvkiadó könyvein kívül más, az oktatásban jelentős szerepet játszó kiadó tankönyvei, tanulást, tanítást segítő kiadványai is kaphatók lesznek a NetTanKönyv.hu-n."

"Bízunk benne, hogy vásárlóink egyaránt lesznek iskolák, intézmények és magánszemélyek - határainkon innen és túl."-mondta Séllei Aranka. A NetTankönyv.hu több, mint egy online bolt, az oktatással kapcsolatos információk, hírek, események is helyet találtak az oldalon.

Az amerikai internetes áruházakban rendkívüli népszerűségnek örvendő árukapcsolás a Tankönyvkiadónál alapkövetelmény volt, hiszen gyakran nem különálló termékeket árul, hanem kézikönyvből, munkafüzetből, tanári kézikönyvből, és egyéb összetevőkből álló csomagokat. Az áruház így jelentősen épít a kapcsolódó termékekre, amelyeket egyenként és együtt is a kosárba lehet helyezni, tovább egyszerűsítve a vásárlást.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. olyan rendszerrel kívánta megvalósítani áruházát, amely korábban már bizonyított hasonló méretű cégeknél, így a hazai fejlesztésű Store Wizard e-commerce rendszert választotta, csakúgy, mint korábban a FotexNet, a Libri, vagy az Office Depot.

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!