2001. február 1. 11:00

Január végén elindult a NetTanKönyv.hu, az első magyar internetes tankönyváruház.

Az online bolt tulajdonosa pedig az oktatási kiadványok leginkább kompetens vállalata, a Nemzeti Tankönyvkiadó Részvénytársaság.

A NetTanKönyv.hu-n jelenleg kétezer könyvből válogathatnak a látogatók, de Séllei Aranka, a kiadóvállalat internetes projektjének vezetője már a bővülésen dolgozik, és az év végére szeretnék megduplázni a kínálatot: "Terveink szerint a jövőben a Nemzeti Tankönyvkiadó könyvein kívül más, az oktatásban jelentős szerepet játszó kiadó tankönyvei, tanulást, tanítást segítő kiadványai is kaphatók lesznek a NetTanKönyv.hu-n."

"Bízunk benne, hogy vásárlóink egyaránt lesznek iskolák, intézmények és magánszemélyek - határainkon innen és túl."-mondta Séllei Aranka. A NetTankönyv.hu több, mint egy online bolt, az oktatással kapcsolatos információk, hírek, események is helyet találtak az oldalon.

Az amerikai internetes áruházakban rendkívüli népszerűségnek örvendő árukapcsolás a Tankönyvkiadónál alapkövetelmény volt, hiszen gyakran nem különálló termékeket árul, hanem kézikönyvből, munkafüzetből, tanári kézikönyvből, és egyéb összetevőkből álló csomagokat. Az áruház így jelentősen épít a kapcsolódó termékekre, amelyeket egyenként és együtt is a kosárba lehet helyezni, tovább egyszerűsítve a vásárlást.

A Nemzeti Tankönyvkiadó Rt. olyan rendszerrel kívánta megvalósítani áruházát, amely korábban már bizonyított hasonló méretű cégeknél, így a hazai fejlesztésű Store Wizard e-commerce rendszert választotta, csakúgy, mint korábban a FotexNet, a Libri, vagy az Office Depot.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.