2001. február 19. 11:00

A kiskereskedelmi forgalom volumene tavaly az előzetes adatok szerint 2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet, értéke 4.821 milliárd forint volt.

A kiskereskedelmi forgalom volumene tavaly az előzetes adatok szerint 2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi szintet, értéke 4.821 milliárd forint volt - jelentette a KSH. Az előző évi kiskereskedelmi forgalom folyó áron 11 százalékkal volt magasabb a bázisévinél. A tavaly decemberi 560 milliárd forintos folyó áras forgalom 9 százalékkal, míg változatlan áron számolva 1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.