TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

A várakozásoknak megfelelően alakult az államháztartási hiány az elmúlt évben hazánkban. A 449,3 milliárd forintos deficit a várható GDP 3,2 aszázalékát jelenti.


Az államháztartás bevétlei 2000-ben 5887 milliárd forintot tettek ki, míg a kiadások összege 6336 milliárd forint volt. Ezenbelül a központi költségvetés egyenlege mínusz 369 milliárd forint lett, a bevételek 3679 milliárd és a kiadások 4048 milliárd forintos értéke miatt. A TB alapok 82 milliárd forintos hiánnyal zártak, a bevételek itt 2042 milliárd, a kiadások 2123 milliárd forintot tettek ki.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.