2010. augusztus 3. 08:59

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatótanácsa keddi rendkívüli ülésén elfogadta Tóth Csaba vezérigazgató lemondását - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A vezérigazgató lemondott igazgatótanácsi tagságáról, valamint a társaság leányvállalatainál betöltött vezető tisztségviselői megbízatásairól, és ezzel egyidejűleg közös megállapodással augusztus 9-ével megszűnt Tóth Csaba munkaviszonya is.

A munkaviszony megszüntetésére egyrészt a társaság stratégiai prioritásainak átalakítása, másrészt magánjellegű okok miatt került sor - jelzi a BIF közleménye.

Az igazgatótanács egy évig tartó határozott időre Angel Gábort nevezte ki a társaság új vezérigazgatójának. Angel Gábor 2008 óta a BIF Fejlesztési Igazgatói posztját tölti be, ezt megelőzően az ORCO akvizíciós igazgatója volt. Az új vezérigazgató 10 éve dolgozik az ingatlan szakmában - tartalmazza a közlemény.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.