1p

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési (BIF) Nyrt. igazgatótanácsa keddi rendkívüli ülésén elfogadta Tóth Csaba vezérigazgató lemondását - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

A vezérigazgató lemondott igazgatótanácsi tagságáról, valamint a társaság leányvállalatainál betöltött vezető tisztségviselői megbízatásairól, és ezzel egyidejűleg közös megállapodással augusztus 9-ével megszűnt Tóth Csaba munkaviszonya is.

A munkaviszony megszüntetésére egyrészt a társaság stratégiai prioritásainak átalakítása, másrészt magánjellegű okok miatt került sor - jelzi a BIF közleménye.

Az igazgatótanács egy évig tartó határozott időre Angel Gábort nevezte ki a társaság új vezérigazgatójának. Angel Gábor 2008 óta a BIF Fejlesztési Igazgatói posztját tölti be, ezt megelőzően az ORCO akvizíciós igazgatója volt. Az új vezérigazgató 10 éve dolgozik az ingatlan szakmában - tartalmazza a közlemény.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!