Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Változik a német kézbe került Graphisoft SE igazgatótanácsának összetétele azt követően, hogy az egyik tagja a jövőben kizárólag ügyvezetési feladatokat lát majd el.

Dominic Gallello

Távozik a Graphisoft SE igazgatótanácsából Dominic Gallello - tette közzé a cég a BÉT honlapján. A váltásra azért van szükség, hogy az igazgatótanács - a német felügyelőbizottságok mintájára - kizárólag az ügyvezetéssel nem foglalkozó igazgatókból állhasson.

Ugyanakkor azt is bejelentették, hogy Dominic Gallello megerősítette elkötelezettségét a Nemetschek AG felé, és a Graphisoft-csoport ügyvezetésének irányítását továbbra is ellátja.

Dominic Gallello vezérigazgató 2003. szeptemberében csatlakozott a Graphisofthoz. Előtte a Macromedia termékfejlesztési elnökhelyettesi posztját töltötte be. Ezt megelőzően 10 évig dolgozott (1992-2001) az Autodesknél és annak független vállalatánál, a RedSparknál.

Az Autodesknél az Ázsia/Csendes-óceáni térségért felelős elnökhelyetteseként, illetve a gépészeti üzletág elnökhelyetteseként képes volt a piaci részesedést ugrásszerűen növelni. Ezt követően az Autodesk 600 millió dolláros forgalmú tervezőszoftver divíziójának vezetője, majd a RedSpark elnök-vezérigazgatója lett.

Mielőtt 1992-ben az Autodeskhez került, Dominic Gallello 11 évet töltött az Integraph Corporationnél különböző vezetői pozíciókban - többek között az Integraph Japan elnöke volt. Ezt megelőzően az Intergraph ázsiai divíziójának igazgatójaként kiépítette a vállalat képviseleti hálózatát Kínában. Összesen 8 évet töltött Kínában illetve Japánban, folyékonyan beszél japánul. BA és MBA diplomát szerzett a Monmouth Egyetemen.

A két cég épp tegnap jelentette be, hogy részvényenkénti 9 eurós áron a Nemetschek hozzá kíván jutni a Graphisoft

fennmaradó részvényeihez

is. A német vállalat Bojár Gábor cégében decemberben szerzett többségi részesedést.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.