TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

7 év után távozik posztjáról Molnár Imre vezérigazgató-helyettes, a HP Személyi számítógép üzletág igazgatója.

Molnár Imre

Molnár Imre (38) 2001-ben a Graphisoft-tól igazolt át a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-hez, és 2003 augusztusától töltötte be a Személyi Számítógépek Üzletág igazgatói posztját.  

Vezérigazgató-helyettesként a Molnár által vezetett üzletág az elmúlt évek rendkívül kiélezett piaci versenyében és a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére is a nyereségességet növelve a terveket túlszárnyaló árbevétel növekedést produkált.  Az elmúlt öt év alatt a HP itthon is megőrizte a világon betöltött vezető szerepét a személyi számítógépek, és 70 százalék feletti piaci részesedést ért el a professzionális munkaállomások szűk, ám rendkívül igényes piacán.
 
Molnár utódjának kinevezése folyamatban van.

További karrier híreket olvashat Egyről kettőre rovatunkban.

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.