<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Távozik a Magyar Telekomtól Vasváriné dr. Menyhárt Éva, aki a társaság szabályozói és nagykereskedelmi igazgatója volt.

Január 15-én távozik a cégtől Vasváriné dr. Menyhárt Éva , a Magyar Telekom Nyrt. szabályozói és nagykereskedelmi igazgatója, aki 2000 óta irányította a legnagyobb hazai távközlési vállalat szabályozási tevékenységét.

Pályáját még a társaság jogelődjénél, a Magyar Postánál kezdte. Részt vett a távközlési piacnyitás szabályozórendszerének kidolgozásában, majd később a rohamosan fejlődő távközlési iparág hazai és uniós fejlődését biztosító struktúrák kialakításában.

Vasváriné dr. Menyhárt Éva nagyon sokat tett a korszerű szabályozói környezet kialakításáért. Kívánom, hogy legyen sikeres további pályáján is - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Vasváriné dr. Menyhárt Éva feladatainak egy részét eddigi helyettese, Császár Zoltán veszi át.

További karrier híreket az mfor.hu Egyről kettőre rovatában olvashatnak. 

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.