<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A Malév Zrt. pénteki rendkívüli közgyűlése visszahívta a légitársaság igazgatóságából Borisz Abramovicsot, az igazgatóság elnökét és Alexander Abramovics igazgatósági tagot. A közgyűlés a Malév főtulajdonosa, az AirBridge Zrt. javaslatára döntött a lépés mellett.

A Felügyelőbizottság összetételében változás nem történt. A Malév tőkehelyzetének rendezését céljából a közgyűlés felkérte a légitársaság igazgatóságát, hogy vizsgálja meg a tőkerendezés lehetséges módjait, például a tőkeleszállítás és a tőkeemelés lehetőségeit. A közgyűlés ennek ismeretében hozza meg majd döntését a légitársaság tőkehelyzetének rendezéséről és friss tőke bevonásáról, derül ki az mfor.hu-hoz eljuttatott közleményből.

A Malév menedzsmentje a finanszírozási kérdések rendezésének ideje alatt is folytatja a 2008-ban elhatározott fejlesztések és célok végrehajtását. Emellett véglegesíti a Malév 2009. évi valamint a középtávú üzleti tervét, amely a tőkerendezést célzó előterjesztés megvitatásával együtt kerül az igazgatóság következő ülésének asztalára.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.