TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. október 8. 11:59

Távozik a TV2-től Pánczél Andrea, a csatorna hírigazgatója, a hírigazgatóság jövőbeli vezetőiről a TV2 a következő hetekben hoz döntést - tájékoztatta a kereskedelmi csatorna szerdán az MTI-t.

Pánczél Andrea - aki tíz évet töltött a csatornánál mint műsorvezető, riporter, szerkesztő és főszerkesztő - közös megegyezéssel távozik a hírigazgatói posztról.

"Szép tíz évet töltöttem a TV2-nél, és különösen büszke vagyok a Hírigazgatóság elmúlt években elért sikereire és eredményeire" – idézi a közlemény Pánczél Andreát.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.