TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Rétfalvi György vezérigazgató közös megegyezéssel, november 22-ei hatállyal távozik. A megállapodással összefüggésben Rétfalvi György 2002. november 15-i hatállyal lemondott az igazgatósági tagságáról is. A döntés indoka az, hogy az igazgatóság által elvárt üzletpolitika tekintetében tartós és lényeges nézetkülönbség alakult ki Rétfalvi György és az igazgatóság között.

Dörnyei Tibor gazdasági igazgató, aki jelenleg is az igazgatóság tagja, egyidejűleg megbízást kapott arra, hogy továbbra is gazdasági igazgatói munkakörben az ügyvezetés feladatát ellássaés ennek során a vezérigazgatói jog- és hatáskört gyakorolja arra az időtartamra, amíg az igazgatóság a társaság élére új vezérigazgatót nevez ki.

A Zwack Unicum Rt. azt is közölte, hogy Tim Hobbs levélben közölte az rt.-vel, hogy november 15-ei hatállyal lemondott igazgatósági tagságáról.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.