<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Távozik az OTP Banktól Hegedűs Éva, a pénzintézet egyik ügyvezető igazgatója - közölte a társaság.

A közlemény szerint Hegedűs Éva munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg az OTP-nél. Hegedűs Éva, korábban a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára volt, 2002-ben lett az OTP Bank lakossági üzletágának ügyvezetője. A szakember emellett OTP Lakástakarékpénztár Rt. igazgatóságának elnöki posztját is betöltötte. A bank közleménye szerint Hegedűs Éva a jövőben is a pénzügyi szférában kívánja folytatni tevékenységét.

Július elejétől az új ügyvezető igazgató Illés Zoltán lesz, aki a bank lakossági üzletágának irányítását is átvette. Illés korábban több banknál is vezető pozíciót töltött be.

MTI/Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.