1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Hétfőtől Kocsis L. Mihály eddigi főszerkesztő-helyettes látja el a Magyar Hírlap főszerkesztői teendőit - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

A közlemény szerint Gazsó L. Ferenc, az eddigi főszerkesztő pénteken kérte felmentését Széles Gábor laptulajdonostól, aki a kérést elfogadta.

A szakember a felmondás hírét megerősítette, de - Széles Gáborral kötött megállapodására hivatkozva - az indokokról nem nyilatkozott.

Gazsó L. Ferenc 1996-ban lett először a Magyar Hírlap főszerkesztője, 1998-ban azonban távozott tisztségéből. Később többek között az Üzleti Hét című lapot vezette, majd 2006. november 15-én a Magyar Televíziótól ismét a Magyar Hírlap főszerkesztői székébe került.

További karrier híreket Egyről kettőre
rovatunkban olvashatnak. 

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!