2p

Immár harmadik alkalommal szervezi meg a Menedzsment Fórum a Reklámmustra versenyt. A verseny egyfajta összefoglalása az előző évnek - reklámok szempontjából. Sok tekintetben hasonlít egyéb reklámversenyekhez, sok tekintetben egyedülálló. Itt például mindenki feljelentheti a számára nem tetsző munkákat is.

A Reklámmustra verseny nem tartozik az „elit versenyek” körébe, itt nincs nevezési díj, és nem is elsősorban az ügynökségek versengenek, mint inkább maguk a reklámok. A munkákat főként az ügynökségek küldik be hozzánk, de mivel sok nagy hirdetőhöz ki eljutott a felhívás, így van olyan anyag, melyet közvetlenül tőlük kaptunk meg. Minden évben akad egy-egy olyan munka is, mely emlékezetes volt, és mindenképp helye van a legjobb reklámok között, de valami miatt mégsem jutott el szerkesztőségünkhöz. Ilyenkor a TNS Média Intelligence segítségét igénybevéve kapjuk meg azt, hogy semmi ne maradjon ki, ami nyomott hagyott az előző évben.

Zsűri és olvasók közösen

A Reklámmustra verseny sajátossága, hogy az olvasók is pontozzák a kiválogatott munkákat, de ezzel együtt a szakmai zsűri is leadja voksait, a végeredménybe fele-fele arányban számítanak az olvasók és a zsűri által megállapított pontok, és abból születik olyan eredmény, mely igyekszik középút lenni a nagyközönség és a szakma véleménye között.

Az idei zsűritagok:

Gosztonyi Csaba, Carbon Group kommunikációs ügynökség ügyvezetője, Magyar Reklám főszerkesztője, Horváth Lajos, Szőke kapitány és Lelkes Emese szülőatyja, Réz András, esztéta, Sas István „reklámguru”, és végül, de nem utolsó sorban: a legnépszerűbb reklámblog, az addict.blog.hu szerkesztősége.

Ne dühöngj, jelents fel!

Hagyományteremtő szándékkal a Reklámmustra létrehozta reklámfeljelentő rovatát, ahol mindenki beküldheti azokat a hazai készítésű hirdetéseket, melyek legjobban irritálták őt 2008-ban. Lehet képet vagy linket csatolni, mintegy feszültség-levezetésképpen.

Az oldalt a héten élesítettük, és már több mint ezer szavazat, és számos feljelentés érkezett.

Szavazz Te is!

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!