<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		

Egy hiba miatt a Decathlon 150 ezer magyar vásárló jár most jól.

Egy informatikai hiba miatt az elmúlt napokban mintegy 151.000 hűséges vásárlónk újra megkapta az elmúlt 7 hónap vásárlásai után járó hűségpontjait, és az ezzel járó ajándékkuponokat. Hibáztunk, ennek terhei a vállalat számára jelentősek. Mégis úgy döntöttünk, hogy nem "hívjuk vissza" Önöktől, nem blokkoljuk ezeket az utalványokat – áll a sportáruház Facebook oldalán.
A Decathlon vezetősége vélhetőleg némi mérlegelés után arra jutott, hogy ha letiltják a tévesen adott kuponokat, az sokkal nagyobb károkat okoz, hiszen az "értetlen vásárlók" plusz adminisztrációja mellett a frusztrációjukkal és az esetleges negatív sajtóval is számolniuk kellett volna. Bár a hűségpontok levásárlása költséget jelent, de forgalmat is generál. Emellett a meglepő lépésről beszámoló média, kapnak olyan megjelenéseket, amelyek más esetben komoly összegeket emésztenének fel.

Az áruház persze igyekezett "marketingesebb" választ adni a lépésre. Úgy fogalmaztak, hogy: hűek szeretnénk maradni cégünk hitvallásához, melynek egyik alappillére vásárlóink elégedettsége és az, hogy népszerűsítsük a sportolást a lehető legszélesebb körben.
 
Ezeknél a csapatoknál mindenki milliomos 
 

mfor.hu 
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.