1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Száz hazai gyerekszobából 56-ban van saját tévé; ez az arány 15 százalékkal magasabb az európai átlagnál - tudható meg az UPC kábelszolgáltató és a Research International által a kicsik tévézési szokásairól készített felmérés összegzéséből.

A magyar ifjak többsége, 42 százaléka legkésőbb kétéves korától, de 21 százalékban már egyévesen vagy ennél is hamarabb a képernyő elé ülhet, és mindössze hét százalék azok aránya, akik csak négyéves koruk után nézhetnek először tévét - állapították meg a kutatók.

Az adatok azt mutatják: egész Európában a magyar gyermekek időznek a legtöbbet a képernyő előtt: kétharmaduk több mint másfél órát, csaknem egyharmaduk pedig három óránál is többet tölt naponta tévézéssel.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!