1p

Feltehetően 19 milliárd forintba kerül a Magyar Telekomnál tervezett létszámleépítés a negyedik negyedévben, ennek idei cash flow hatása körülbelül hárommilliárd forint, alacsonyabb az eredetileg becsült összegnél - tette közzé befektetői közleményként a társaság honlapján.

A társaság csoportszinten a működési tevékenység személyi jellegű ráfordításait öt százalékkal kívánja csökkenteni a jövő évben.

A létszámleépítések végkielégítési ráfordításai alacsonyabbak lesznek, mint az eredetileg becsült 24 milliárd forint. Azóta véglegesítették a részleteket a szakszervezetekkel, meghatározták a leépítés pontos struktúráját, a leépítésre kerülők listáját.

A nemzetközi leányvállalatoknál tervezett létszámleépítést később valósítják meg.

MTI/Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!