1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több ezer ember kirúgását tervezi jövőre a német BMW autógyártó.

A müncheni székhelyű cég szóvivője nem adott pontos adatot a leépítés mértékéről, de a Der Spiegel nevű német magazin website-ja nyolcezres adatról cikkez. A szóvivő elmondta, hogy a munkahely-megszüntetések túlnyomó többsége Németországban történik majd. A vállalat jelenleg mintegy százhatezer embert foglalkoztat - közli az AP.

Mindeközben a társaság hazai riválisával, a Mercedes kocsikat is gyártó Daimlerrel tervez együttműködést autómotorok gyártásában. A Daimler az úgynevezett A és B osztályba tartozó Mercedes kocsik újabb változataihoz keresi az együttműködést. Német sajtóforrások szerint az új Mercedes kocsikba a BMW által a Mini kocsikhoz kifejlesztett, és a Peugeot-Citroen által gyártandó autómotorok kerülnének.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!