1p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A május elsejei ünnep miatt megváltozik a munkarend, ezért módosul a vonatok közlekedési rendje. A könnyebb eljutás érdekében a kihasznált vonatok több kocsival közlekednek.

A vonatok április 29-én és 30-án az ünnepnapra, május elsején a vasárnapra, május 2-án a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek.

A várható utasforgalom miatt a kihasználtabb vonatokhoz - a lehetőségekhez képest - több kocsit kapcsolnak. Így például a Budapest-Dombóvár-Nagykanizsa között közlekedő Somogy IC dupla motorvonat-szerelvénnyel közlekedik.

Április 27-én mentesítő InterCity vonat indul Budapest-Déli pályaudvarról Pécsre 18 óra 40 perckor.

A menet- és helyjegyekről érdemes elővételben gondoskodni, ezzel elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás - áll a MÁV közleményében.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!