1p

Az amerikai Chrysler több mint 24 ezer autót hív vissza a fékrendszer hibája miatt, az intézkedés a vállalat három márkájából - Chrysler, Dodge, Jeep - összesen hét tavalyi és idei modellt érint.

A vállalat szerdai közlése szerint egyes autókban nem megfelelően formázták meg a fékerőszabályozó egyik alkatrészét, illetve azt egyáltalán nem építették be. Emiatt nem működhet rendesen a fék.

A Chryslernél azt is közölték, hogy az érintett összeszerelő üzemekből egyelőre nem szállítják ki a szóban forgó modelleket, a visszahívott autókat pedig ingyen megjavítják.

 A vállalat közlése szerint a minőségellenőrzési rendszer szűrte ki a hibát, fogyasztói panaszt nem kaptak, illetve balesetekről sincs tudomásuk.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!