TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az amerikai Chrysler több mint 24 ezer autót hív vissza a fékrendszer hibája miatt, az intézkedés a vállalat három márkájából - Chrysler, Dodge, Jeep - összesen hét tavalyi és idei modellt érint.

A vállalat szerdai közlése szerint egyes autókban nem megfelelően formázták meg a fékerőszabályozó egyik alkatrészét, illetve azt egyáltalán nem építették be. Emiatt nem működhet rendesen a fék.

A Chryslernél azt is közölték, hogy az érintett összeszerelő üzemekből egyelőre nem szállítják ki a szóban forgó modelleket, a visszahívott autókat pedig ingyen megjavítják.

 A vállalat közlése szerint a minőségellenőrzési rendszer szűrte ki a hibát, fogyasztói panaszt nem kaptak, illetve balesetekről sincs tudomásuk.

MTI/Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.