<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Magyarország egyik legnagyobb hazai tulajdonban álló kiskereskedelmi franchise rendszere, a Coop Csoport sikeresen lezárta a Match és Profi hálózat boltjainak megvásárlásáról szóló tárgyalásokat. Ennek eredményeképpen 62 Match és Profi bolt kerül a Coop Csoport tagvállalatainak tulajdonába.

Összesen 62 Match és Profi bolt kerül a Coop csoport tagvállalatainak tulajdonába, miután a Coop csoport sikeresen lezárta a két hálózat boltjainak megvásárlására irányuló tárgyalásait. A Coop birtokába kerülő boltok teljes területe 56 ezer négyzetméter, melyből az eladótér 27 ezer négyzetmétert foglal el. Folyamatosan zajlik a boltok átvétele, a Coop üzletlánchoz történő csatlakozás előreláthatóan 2013. január végére zárul le, közölte a kiskereskedelmi vállalat.

Az átvett boltokban a Coop sztenderdek alapján teljes körű boltfelújítások jelentős mértékű technológiai fejlesztések valósulnak meg, valamint egységesen csatlakoznak a Coop integrált informatikai rendszeréhez. A Coop üzletpolitikájának megfelelően, a csatlakozó üzletek áruválasztékában a Magyarországon előállított termékek aránya meghaladja majd a 85 százalékot is.

A bővülésnek köszönhetően a Coop Csoport forgalma 20-25 milliárd forinttal nőhet évente, így 2013-ban elérheti a 630 milliárd forintot. A boltok teljes munkavállalói állományát a jogfolytonosság jegyében foglalkoztatják tovább. Az alkalmazottak átvételével a Coop-csoport munkavállalói létszáma eléri a 33 ezer főt, és ezzel a vidék egyik legnagyobb foglalkoztatójává válik.

A CBA Kereskedelmi Kft. szintén csütörtökön jelentette be, hogy Budapesten és környékén 48 korábbi Match és a Profi boltot vett meg.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.