2012. szeptember 11. 07:31

A holland elektrotechnikai cég, a Phillips keddi közleményében 300 millió eurós költségcsökkentési tervet jelentett be, aminek a keretében 2200 embert érintő globális leépítést tervez.

Frans van Houten azzal magyarázta a konszolidációs tervezetet, hogy a cég azon van, hogy megfeleljen a "keményebb" gazdasági légkör nyújtotta lehetőségeknek ( például: gyenge fogyasztói környezet).

A cég bejelentésében közölt megtakarítási terv része egy nagyobb költségcsökkentő programnak, aminek az összértéke 1,1 milliárd euró - jelen összeg a korábbi tervek szerinti 800 millió euróról lett módosítva - , és a teljesülési határideje 2014.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.