TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Több mint kétmillió ügyfele van a Westel Mobil Távközlési Rt.-nek - közölte szerdán a cég.

A kétmilliós ügyfélállomány mintegy 30 százaléka nő, és az ügyfelek 70 százaléka vidéken él. A Westel-előfizetők és a társaságtól pre-paid kártyát vásárlók majdnem fele, 45 százaléka fiatal, vagyis 30 év alatti - közölte a mobilcég. Egyre népszerűbbek a rövid szöveges üzenetek (SMS), amelyekből tavaly 200 milliót, az idén pedig már havonta 30 milliót küldenek.

Június elején Magyarországon mintegy 3,85 millió mobil előfizető volt: a Westel csaknem 2 millió előfizetőjén kívül akkor a Pannon GSM több mint másfélmillió, a Vodafone pedig 0,26 millió ügyféllel rendelkezett.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.